Lördag, 25.11.2017 648406 besökare sedan 2002 Svenska English Русский Українська  
Om oss
 Busmarket Sweden AB etablerades 1994 med målsättningen att marknadsföra begagnade bussar och reservdelar på den Svenska marknaden och på exportmarknaderna.

Busmarket Sweden AB är beläget i Huddinge i Stockholmsområdet.

För närvarande säljer Busmarket mer än 500 bussar per år, mestadels till östra Europa; antalet sålda bussar ökar stadigt för varje år.

Tack vare nära relationer till bussoperatörer och tillverkare i Sverige och andra Skandinaviska länder, så kan Busmarket erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser på begagnade bussar.

Vi bjuder in våra utländska kunder och samarbetspartnörer att besöka oss i Sverige. Vi garanterar vårt stöd under deras hela vistelse.

Vi levererar bussar från Sverige till mottagarlandet och utfärdar alla nödvändiga exportdokument. Vår tekniska personal kontrollerar bussarna före leverans för att säkerställa att bussarna är i god kondition.

AB Demonteringar (www.abde.se), välkänt på marknaden för demontering och återvinning av bussar och för försäljning av begagnade och renoverade reservdelar införlivades år 2001. Eftersom miljön är viktig för AB Demonteringar så är vi från år 2004 miljöcertifierade enligt ISO14001 och vi arbetar kontinuerligt för att förbättra hanteringen för att åstadkomma så liten som möjlig miljöpåverkan.

AB Demonteringar har avtal med de tre största bussoperatörerna i Sverige; Swebus, Busslink och Veolia, där vi demonterar och återvinner deras bussar. AB Demonteringar köper också bussar från försäkringsbolag och från privata bussägare.

När Busmarket flyttade till sitt nya huvudkontor i Huddinge år 2005, så bildades ett nytt dotterbolag, Busmarket Fastighets AB, med ändamålet att äga och förvalta Busmarkets fastigheter. Den nya anläggningen består av 14 000 m2 parkeringsyta och en tvåvånings kontorsbyggnad.

Vårt fotoalbum

Våra diplom
Bussar till saluOm ossFotoalbumAllmäna villkorNyheterReservdelarSälj din bussKontakta oss
1994-2017 Busmarket Sweden AB
  +(46) 7 376 331 53        +(46) 8 590 940 31     alex.p@busmarket.com